Weekendkaart NS, een weekendretour actie meepakken?
Met de trein kan je op heel veel plekken komen. Bijvoorbeeld voor je werk, maar ook lekker naar ontspannende plekken. Denk aan het strand, aan verschillende musea’s door het land of naar mooie natuurgebieden. Goed om je dan eens te verdiepen in de verschillende mogelijkheden met de trein. Dit artikel gaat verder in op de weekendkaart van de NS. Wanneer je een weekendkaart NS wilt kopen of de mogelijkheden wilt weten voor het per trein reizen met de NS International dan kan je op één van de links klikken. Veel plezier met het uitzoeken van een weekendkaart NS!

Bekijk hier meer informatie >>

Verder lezen:

Weekendkaart NS bestellen.

Weekend Vrij.
Weekendkaart NSAls er vaker met de trein wordt gereisd, zijn er veel opties om geld te besparen. Eén van deze opties is ‘Weekend Vrij’. Deze optie houdt in dat je voor een vast tarief per maand, onbeperkt mag reizen met de trein in het weekend, daarnaast krijg je door de weeks, in de daluren ook 40% korting op de prijs van de reis. Deze optie kan erg voordelig zijn wanneer je er in het weekend vaak op uit trekt.

Het werkt eigenlijk heel gemakkelijk, je krijgt een OV-Chipkaart waarmee je in- en uit moet checken. Check je door de weeks in en uit tijdens daluren? Dan krijg je 40% korting. Check je in en uit tussen vrijdagavond 18:30 en maandagochtend 04:00? Dan hoef je niets te betalen. Wanneer er 2e klas wordt gereisd kost deze Weekend Vrij OV-Chipkaart €32,- per maand, voor de 1e klas geld een tarief van €39,- per maand.

Alle feiten op een rijtje:

  • Voor een vast bedrag per maand, gratis reizen in het weekend;
  • Weekendkaart NSDaarbij 40% korting krijgen tijdens daluren door de weeks;
  • Ook 40% korting voor maximaal 3 medereizigers tijdens daluren;
  • Voor 65+ers gelden lagere tarieven;
  • Geldig bij andere treinvervoerders;
  • Weekend Vrij is ook geldig op de binnenlandse trajecten van ICE International en InterCity Berlijn.

We raden je aan om je van te voren goed te verdiepen in de verschillende opties (bijvoorbeeld een weekendretour actie). Wat voor de één heel voordelig is, kan voor een ander juist duur uitpakken. Gelukkig zijn er veel opties beschikbaar, en zal er altijd eentje bij zitten die voor jouw geschikt is (Weekendkaart NS)!

Bekijk hier meer over treinkaartjes NS International >>

Meer informatie over treinkaartjes:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *