Reizen met de trein in het weekend was nog nooit zo voordelig! Reizen met de trein is in het weekend extra voordelig!
Iedereen wil na een lange en zware werkweek ongestoord de vruchten kunnen plukken van de geleverde Weekend treinkaartarbeid en in dit kader van vruchten plukken, kiezen veel mensen ervoor om in het weekend een dagje lekker eropuit te gaan in eigen land. Een dagje zon, zee en strand , een bezoek aan het veelzijdige historische centrum van Amsterdam, wilde en exotische dieren bekijken in één van de vele Nederlandse dierentuinen of de wilde natuur van de Veluwe verkennen? Alles is mogelijk, echter ligt het meestal niet bepaald om de hoek waardoor de meeste mensen zich aangewezen voelen op het gebruik van de auto. Bekijk hieronder meer over een weekend treinkaart.

Bekijk hier meer over treinkaartjes >>

Wil je meer te weten komen over de weekend treinkaarten? Lees hieronder verder:

Weekend treinkaart kopen.

Wat de meeste mensen echter niet weten is dat de NS het gebruik van de trein in het weekend stimuleert door treinkaartjes tegen zeer scherpe prijzen en kortingen aan te bieden. De doordeweeks met forenzen volgepakte treinen maken in het weekend plaats voor treinen waarmee je snel, goedkoop en in alle rust op de plaats van bestemming kunt arriveren! Profiteer mee van goedkope treintickets in het weekend!

Om jou optimaal mee te laten profiteren van de scherpste aanbiedingen en kortingen voor het reizen per trein in het weekend hebben wij de meest gekozen en beproefde opties om vanaf nu altijd goedkoper in het weekend met de trein te reizen voor jou op een rijtje gezet!

Weekend treinkaartWeekend treinkaart actie:

  • Kruidvat Dagkaart Weekend
    Deze NS-dagkaart wordt een paar keer per jaar in beperkte oplage uitgegeven door Kruidvat, deze NS-dagkaart kost circa 14 euro waarvoor je 1 hele zaterdag of zondag onbeperkt (binnen Nederland) kan reizen met de trein.

Weekend treinkaart NS:

  • Weekend Vrij Jaar
    Met dit abonnement reis je voor €32 per maand elk weekend het hele weekend onbeperkt met de trein. (Weekend treinkaart tip)
  • Dal Voordeel
    Met dit abonnement reis je voor €50 per jaar in het weekend altijd tegen 40% korting met de trein. (Weekend treinkaart informatie)

Meer informatie over treinkaartjes:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *