Wat kost een treinkaartje precies en waar kan je ze bestellen?
Wat kost een treinkaartje? Op deze vraag zullen wij hier zo goed als mogelijk antwoord op geven. De prijs van het treinkaartje is afhankelijk van de te overbruggen afstand. Dit gaat niet per kilometer, zoals veel mensen denken. Dit wordt door de NS zelf bepaald, hierbij hanteren ze bepaalde richtlijnen. Wat ook mogelijk is om gebruik te maken van een treinkaartje actie, bijvoorbeeld waarmee u de hele dag kunt reizen tegen 1 vast bedrag. De kosten van een treinkaartje zijn ontzettend afhankelijk van verschillende factoren. Wanneer je de kosten van jouw treinkaartje wilt bekijken dan kan je hieronder op één van de blauwe links klikken. Je komt vervolgens bij de specialist terecht waar je bijvoorbeeld Internationale treinkaartjes kunt gaan kopen.

De prijzen van een treinticket kunnen enorm variëren, bekijk direct de ticketkosten die jij eventueel gaat maken.

Bekijk hier de kosten van een treinkaartje >>

Meer lezen over dit onderwerp?

Wat kost een treinkaartje eigenlijk?

Wat kost een treinkaartjeEen regulier treinkaartje kunt u kopen bij de automaat, dit is gratis. Dit kunt u alleen met pin betalen of losgeld. Helaas accepteren de automaten van de NS geen briefjes. Zorg er dus voor dat u uw bankpas bij heeft om te kunnen pinnen of muntjes om contant te betalen. Dit omdat het niet mogelijk is om briefgeld in de automaat te doen. Het is ook mogelijk een kaartje te kopen bij het loket maar komt €0,50 servicekosten bij.

Standaard betaal je ook 1 euro extra voor de chip die in het kaartje zit verwerkt. Dit is een vereiste en pas een paar jaar geleden ingevoerd. Het is niet mogelijk om een kaartje zonder chip te kopen. U moet namelijk met dit kaartje inchecken voordat u op reis gaat met de trein en op het eindpunt van uw bestemming checkt u altijd uit. Geen treinkaartje kopen is Wat kost een treinkaartjegeen slim plan. Er wordt flink gecontroleerd door de conducteurs. Een boete voor zwart rijden kost 50 euro plus de kosten van de reis. Op de website van NS kunt u precies zien hoeveel het treinkaartje kost.

Wat kost een treinkaart naar Antwerpen?

Wil je de kosten te weten komen van een treinkaartje naar Antwerpen of een andere plaats binnen Nederland of het buitenland dan kan je op één van de blauwe tekstlinks klikken. Je kunt gemakkelijk de mogelijkheden en de prijs van een treinkaartje te weten komen.

Bekijk hier meer over online treinkaartjes kopen >>

Meer informatie over treinkaartjes kopen:

One thought on “Wat kost een treinkaartje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *