Treinticket kopen? Waar en wat is de prijs van je kaartje?
Wij Nederlanders zijn altijd in beweging en als we niet op de fiets zitten, zitten we wel in de auto of trein. Reizen met de trein blijft een van de populairste manieren en dat is met goede reden! Even lekker ontspannen en niet op het verkeer hoeven te letten is bijzonder fijn en het is een moment om even op te laden of wat leuks te doen. Om te reizen met de trein hebben we wel een treinticket nodig. Hieronder kom je nog veel meer te weten over een treinticket kopen. Heel veel plezier met het kopen van het juiste treinkaartje!

Bekijk hier meer over treintickets bestellen >>

Informatie, lees verder over:

Treinticket kopen via het internet.

Treintickets.
Treinticket kopenTreintickets kunnen we op verschillende plekken kopen. Net wat ons het beste uitkomt! We kunnen kaartjes op stations kopen, in automaten, online en op nog meer plekken. Hieronder een paar plekken en hoe het in zijn werk gaat.

  • NS servicebalie op stations. Dit is een balie waar je met een medewerker overlegt en je direct je kaartje kan kopen. Nadeel is dat de NS een extra toelage vraagt voor het gebruik van de servicebalie.
  • NS kaart automaten. Dit is de meest gebruikte vorm. Op elk station in Nederland zijn deze te vinden. Hier kan je je Ov-chipkaart opladen of een kaartje kiezen naar een gewenste bestemming.
  • Op de website van de NS kan je ook een treinticket kopen. Deze kun je vervolgens uitprinten en gebruiken Treinticket kopenals geldig treinticket.

Treinticket kopen bij de NS.

Aanbiedingen.
Sommige winkels hebben soms aanbiedingen voor goedkopere treintickets/treinkaartjes. Winkels zoals de Hema of het Kruidvat hebben deze regelmatig. Kijk dus soms even online of deze beschikbaar zijn. Wanneer je een mooie aanbieding mee wilt pakken dan kan het handig zijn om de websites die hierboven genoemd zijn (bedrijven) in de gaten te houden. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie aanbieding op treinkaartjes, dat scheelt weer!

Meer informatie over treintickets:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *