Goedkoop met de trein met een actie van NS? Alles over aanbiedingen en acties op het gebied van NS treinkaartjes.
Treinkaartjes NS actieIedereen reist wel eens met de trein. Of je nu een dagje gaat winkelen, naar een vriend gaat of naar je werk reist, iedereen kent het. Iedereen weet dan ook wel dat treinkaartjes best duur kunnen zijn. Gelukkig heeft NS soms acties die het reizen met de trein iets goedkoper zijn. Bekijk hieronder meer leuke en handige informatie over treinkaartjes NS actie, pak een actie/aanbieding mee! Veel plezier met het meepakken van een treinkaartjes NS actie als die er is!

Wanneer je van plan bent om de treinkaartjes, bijvoorbeeld voor het buitenland (een voorbeeld is Parijs) te gaan bestellen, dan kan je op één van de onderstaande blauwe links klikken. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie actie bij de NS!

Bekijk hier meer over treinkaartjes en acties bij de NS >>

Treinkaartjes NS actie:

Zo is er bijvoorbeeld de dagkaart van NS. Deze dagkaart geeft de mogelijkheid om de gehele dag te reizen met de trein voor een bepaald bedrag. Deze dagkaart is erg handig, omdat je de hele dag kunt reizen. Het voordeel van een dagkaart is bijvoorbeeld:

  • Je kunt naar zoveel plekken als je wil.
  • Je kunt je reis onderbreken als je dat wil.
  • Je kunt naar iedere plek die je wil, je trein vergeten, het kost je geen extra geld.

NS heeft vaak van dit soort acties met de dagkaart, maar soms heeft NS ook andere acties met treinkaartjes. Zo hebben ze soms een actie waarbij je een iemand gratis mee kan laten reizen op jouw kaartje. Dit zijn natuurlijk hele leuke acties, omdat als je bijvoorbeeld met een vriend of vriendin een stad wil gaan ontdekken kost het jullie maar de helft van de prijs. Een andere actie die NS vaak heeft is een treinkaartje in combinatie met een leuke, vaak culturele activiteit. Zo kan je vaak goedkoop naar een musical in combinatie met het treinkaartje daarnaartoe.

Dus ben je op zoek naar een goedkoop treinkaartje? Kijk dan vooral op Treinkaartjes.eu verder, en ontdek de mogelijkheden die er zijn met goedkope treinkaartjes.

Bekijk hier de NS treintickets Internationaal >>

Meer informatie over treinkaartjes:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *