Treinkaartjes kopen van de NS.
Een treinkaartje kopen voor de NS waar kan dat allemaal? Wanneer je met de trein reist moet je voorzien zijn van een geldig vervoersbewijs. Er zijn meerdere manieren waarop je een treinkaartje voor de NS kan kopen. Dit zijn de beste opties. Wanneer je overigens treinkaartjes wilt gaan kopen dan kan je dit tegenwoordig gemakkelijk doen via het internet. Door op één van de blauwe links te klikken op deze pagina wordt je doorverwezen naar de specialist. Veel plezier met het uitzoeken van de treinkaartjes bij de NS!

Bekijk hier alle informatie >>

Lees verder over de:

Treinkaartjes kopen bij de NS?

  • NS automaat

Treinkaartjes kopen NSOp elk NS treinstation staat een NS automaat. Hier kun je een treinkaartje kopen voor jouw rit. Koop een enkeltje of reis met een dagkaart retour. Voor een kaartje uit de automaat betaal je wel meer dan wanneer je met een OV kaart reist.

  • OV kaart

Sinds een aantal jaar kun je in Nederland met een OV kaart reizen, dit is vandaag de dag de meest gekozen optie. Een OV kaart kun je online aanschaffen en op deze kaart kun je saldo opwaarderen, zo kun je makkelijk met het openbaar vervoer reizen. Wanneer je en OV kaart hebt hoef je alleen maar in te checken voor je reis op het station en kun je met de trein reizen.

  • NS Balie

Grote stations hebben vaak een NS servicebalie. Hier kun je terecht voor al jouw vragen, maar ook kun je hier een treinkaart aanschaffen. Dit is voor hetzelfde tarief als wanneer je een treinkaartje uit de NS automaat koopt.

Treinkaartjes kopen NSTreinkaartjes kopen NS online:

Een treinkaartje kopen voor de NS kan dus op verschillende manieren. Wanneer je een treinkaartje bij de automaat of aan de balie koopt zijn deze iets duurder dan wanneer je met een OV kaart reist. Ook kun je met een OV kaart een abonnement aanschaffen en nog voordeliger met de trein reizen. Zo ook is het mogelijk om tegenwoordig online treinkaartjes te kopen bij de NS of de NS International. Klik op één van de links op deze pagina om online treinkaartjes te gaan aanschaffen. Veel plezier met het uitzoeken van de treinkaartjes en je reis!

Bekijk hier de NS treintickets Internationaal >>

Meer informatie over treintickets:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *