Acties voor treinkaartjes te weten komen?
Velen reizen graag met de trein. Dat is begrijpelijk omdat, wanneer men met de trein reist, gemakkelijk achteroverleunend, op de plaats van bestelling kunt komen. Je kunt in de trein gezellig een boek lezen of werken. Ook vergaderingen voorbereiden behoort tot de mogelijkheden, enzovoort. Dus het reizen met de trein heeft alleen maar voordelen. Kom hieronder meer te weten over de treinkaartjes actie, welke er zijn en wat er allemaal mogelijk is op het gebied van goedkope treinkaartjes, bijvoorbeeld acties. Veel plezier met het uitzoeken van een treinkaartje en eventueel het meepakken van een actie!

Bekijk hier meer over acties op treinkaartjes >>

Lees verder:

Treinkaartjes actie, waar?

  • Vragen en aanbiedingen treinkaartjes.

Treinkaartjes actieAls je oplet, ook met de trein voordelig kunnen reizen. Er zijn constant acties om met de trein te kunnen reizen. Zo zijn er regelmatig aanbiedingen bij bijvoorbeeld het Kruidvat, Albert Heijn of de Hema om voordelig te kunnen reizen. Zo kan je ook voordeliger reizen als je de tickets online koopt. Kinderen kunnen voordelig reizen met de railrunner. Voor €2,50 per kind kunnen de kinderen al reizen. Het ticket wat gekocht wordt is de hele dag geldig. Het geldt voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar.

  • Groepsretour treinkaartjes actie.

Wanneer je met zijn vieren bent kun je ook voordelig reizen. Je kunt er samen op uit voor €55,- voor een dag. Van de vijfde tot en met de tiende persoon zijn de kosten €2,50. Alle reizigers Treinkaartjes actiekunnen zelf hun vertrekstation kiezen en de gegevens daarvoor invullen. Het samen reizen is voordelig en gezellig.

  • Online boeken van treinkaartjes en acties.

Ook het online een treinticket kopen is voordeliger (treinkaartjes acties). Wanneer je dat doet dan kun je e-ticket uitdraaien en die tijdens je treinreis meenemen.
Zo zijn er legio mogelijkheden om voordelig met een trein te reizen. Lees daarom altijd de mogelijkheden goed na wanneer je er met je gezin op uit wilt trekken. Door je te verdiepen in de mogelijkheden kun je veel geld besparen.

Bekijk hier alles over online treinkaartjes NS International >>

Treinkaartjes acties voor 2019:

Voordelige treinkaartjes kopen, treinkaartjes worden steeds duurder. Wat zijn de acties voor 2019 en wat is er allemaal mogelijk?

De laatste jaren is bijna alles duurder geworden, zo ook de prijzen van treinkaartjes. Gelukkig heeft de NS regelmatig acties zodat je minder geld kwijt bent aan je treinreis. Op de website van de ‘Spoordeelwinkel’ van NS kun je zien wat de huidige deals zijn. Zo bieden ze regelmatig goedkope stedentrips of uitjes inclusief treinreis aan. Als je lid bent van het blad Spoor (gratis voor abonnementhouders bij NS), heb je mazzel. Bij dit blad zitten regelmatig kortingscoupons en soms zelfs gratis treinkaartjes. Reis je vaker met de trein? Kijk dan eens of je goedkoper uit bent met een abonnement. Een abonnement hoeft niet duur te zijn. Er zijn ook abonnementen waarmee je in de daluren met korting kunt reizen. Deze abonnementen kosten vaak maar zo’n vijftig euro per jaar.

  • Acties op treinkaartjes.

Er zijn ook grote winkelketens waar je regelmatig goedkope treinkaartjes kunt kopen, bijvoorbeeld Blokker, Kruidvat en zelfs de Albert Heijn. Zij bieden vaak goedkope treinkaartjes aan waarmee je een dag of zelfs een

Treinkaartjes actie

heel weekend onbeperkt door heel Nederland kunt reizen. Soms zijn er ook acties waarmee je in een bepaalde periode gratis kunt reizen en daarnaast nog een extraatje krijgt. Voorbeelden hiervan zijn combinatiedeal waarmee je naast een treinreis ook een gratis lunch of krant op kunt halen.
Actietreinkaartjes zijn alleen geldig binnen een bepaalde periode. Houd daarom goed in de gaten wanneer je je kaartjes kunt gebruiken. Als je treinkaartjes niet meer geldig zijn, heb je er niets meer aan en kun je ook niet meer je geld terug krijgen.

  • Actie gemist?

Als je gebruikt wilt maken van een actie is het slim om in de gaten te houden welke acties er zijn. Er zijn diverse overzichtspagina’s waarop je kunt zien welke aanbieders een treinkaartjesactie houden en hoe lang deze actie duurt. Heb je toch een actie gemist? Kijk dan eens op een forum of een online marktplaats. Hier bieden mensen hun eigen kaartjes vaak aan voor een lage prijs.

Meer informatie over treinkaartjes en tickets:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *