Treinkaartje online kopen, het gemak van online aankopen.
Tegenwoordig draait alles om gemak. Je hoeft de deur dus niet meer uit om je spulletjes in huis te Treinkaartje online kopenhalen. Enkele drukken op de knop van je computer, tablet of zelfs smartphone zijn voldoende om aankopen te doen. Ook een treinkaartje is online te kopen. Ideaal natuurlijk voor als je niet in het bezit bent van een OV chipkaart. Ook voor mensen die zelden reizen en geen tijd willen verliezen bij de automaten is het handig. Kom hieronder nog veel meer te weten over een treinkaartje online kopen. Veel plezier met het uitzoeken van een treinkaartje en eventueel het online kopen van een treinticket via het internet.

Bekijk hier alles over treinkaartjes online kopen >>

Van plan om meer informatie in te winnen over het online kopen van treintickets? Bekijk hier enkele onderwerpen:

Treinkaartje online kopen?

In de webwinkel van de NS wordt de mogelijkheid geboden je treinkaartje online te kopen. Dit kan op elk moment van de dag en of het nu om een kaartje voor jezelf gaat, een kennis of voor de hele familie, maakt niet uit. Het is allemaal mogelijk en omdat het treinkaartje online afgerekend dient te worden is er geen gezeur meer met losgeld, lange rijen bij de automaten of misschien wel defecte automaten. Een enorme tijdwinst dus.

  • De e-ticket als bewijs

Na het invoeren van de noodzakelijke gegevens, denk hierbij aan het vertrekpunt, de eindbestemming en de datum kan er betaalt worden. Na de iDeal betaling ontvang je in je mail de zogenaamde e-ticket. Deze print je uit en zal een A4’tje in beslag nemen. Op dit A4’tje staat onder andere een barcode. Deze barcode geeft je toegang tot eventuele toegangspootjes. Inchecken met het online kaartje is niet nodig. Iets wat  treinkaartjes online kopen dus maakt tot een stukje service en gemak wat velen als prettig ervaren. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar een plek!

Bekijk hier meer over een treinkaartje online kopen>>

Meer informatie over treinkaartjes:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *