Lees hier meer over de goedkope treinkaartjes ->

Treinkaartje kopen?

Treinkaartje kopenTreinkaartje kopen!
Gemak dient de mens. Zeker tegenwoordig waarin je alles online kunt regelen. Met enkele handelingen op je smartphone, tablet of computer ben je in staat allerhande aankopen te doen. Zelfs voor je dagelijkse boodschappen hoef je de deur niet meer uit. Waarom zou je dat voor een treinticket dat dan nog wel doen? Juist voor mensen die minder vaak reizen maar geen tijd willen verliezen bij de ticketautomaat. Ideaal voor als je niet in het bezit bent van een OV-chipkaart. Toegegeven, de trein haalt je niet thuis op vanaf je luie bank. Maar het scheelt je mooi even in de rij staan, je kunt je ticket thuis gewoon alvast uitprinten! Hieronder kom je nog veel meer te weten over een treinkaartje kopen.

Bekijk hier meer over treinkaartjes kopen >>

Treinkaartje kopen?

Bekijk de mogelijkheden en boek je treinticket online.

Er zijn verschillende online treinkaarten te koop, hier staan ze op een rij;

  • Enkele reis : een enkele reis naar uw gewenste bestemming
  • Dagretour : een reis naar uw gewenste bestemming én weer retour
  • Railrunner : extra voordeel, speciaal voor kinderen van 4 tot 11 jaar
  • NS Groepsretour : er samen tussenuit, heerlijk met de trein
  • Dagkaart : de gehele dag onbeperkt met de trein reizen
  • Boek ook je internationale treinreizen online

Ga ook eens met de trein naar één van de mooie Europese steden (lees meer over de treinkaartjes Europa). Verrassend veel bestemmingen zijn online te boeken! Heerlijk ontspannen in een relaxte fauteuil, genietend van het uitzicht en direct in hartje centrum van je favoriete stad. Ideaal voor een (korte) vakantie, een weekeinde weg of een dag eropuit. Met de trein ben je er in no-time!

Treinkaartje kopen NS:

Als je van plan bent om treinkaartjes te kopen bij de NS dan kan je op het internet nog veel meer informatie inwinnen, wanneer je direct bij de NSInternational treinkaartjes wilt gaan kopen dan kan je op één van de blauwe links klikken. Veel plezier met het uitzoeken van een treinkaartje.

Bekijk hier alles over de NS International treinkaartjes >>

Meer informatie over treinkaartjes:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *