Een kaartje kopen voor de trein? Waar kan je online treinkaarten kopen?
Iedereen heeft wel eens met de trein gereisd en weet dus hoe het is om een treinkaartje te Treinkaart kopenkopen. Lang wachten voor het loket, terwijl je bang bent dat je trein bijna vertrekt. Je hebt immers geen zin om in de kou te wachten. In dit artikel tips voor het kopen van je ticket naar de trein. Hieronder kom je nog veel meer te weten over een treinkaart kopen. Veel plezier met het kopen van treinkaartjes.

Bekijk hier meer over treinkaartjes kopen >>

Wil je meer lezen over dit onderwerp?

Treinkaart kopen, enkele mogelijkheden:

De OV-chipkaart.
Dit kaartje is een redelijk nieuwe en moderne uitvinding. Het is erg handig, want je betaalt iedere keer met de kaart en hoeft dus niet voor een aparte reis een kaartje te kopen, al kan dat natuurlijk Treinkaart kopenwel. Met de OV-chipkaart (openbaar vervoer) kan je ook van ander openbaar vervoer gebruik maken, zoals bijvoorbeeld de bus. Om met de trein te reizen moet er wel minimaal twintig euro op je pasje staan. Hieronder de voordelen van de chipkaart:

  • Je kunt overal heen waar je wil zonder te hoeven wachten op je kaartje
  • Het is sneller, want je hoeft je kaartje alleen tegen de scanner te houden en dan kan je al gaan.

Gewoon treinkaartje.
Zo’n OV-chipkaart klinkt erg leuk, maar het is ook vervelend. Je kan bijvoorbeeld vergeten uit te checken. Met een gewoon treinkaartje gebeurt dat niet. Je kunt kaartjes voor langere reizen, wanneer je bijvoorbeeld naar een ander land wil, vaak gewoon online kopen. Je krijgt dan een mail of het kaartje thuisgestuurd. Op deze manier hoef je niet te gissen of er nog wel een kaartje is voor de trein waar jij mee wil reizen en ben je er van verzekerd dat je ook daadwerkelijk kunt gaan.

Tegenwoordig is het overigens een stukje gemakkelijker geworden om een treinkaart te kopen. Een treinkaart kopen is tegenwoordig mogelijk om dit via het internet te doen. Klik op één van de links om meer informatie in te winnen over het kopen van een treinkaart.

Bekijk hier alles over goedkope treinkaartjes NS International >>

Meer informatie over treinkaartjes:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *