Kortingskaart, welke acties zijn er en kortingskaarten?
Met een kortingskaart reis je goedkoper met de trein. Je betaalt een vast bedrag per maand of per jaar en Trein kortingskaartkrijgt korting op je treinreizen. Wanneer je een aantal keer per jaar met de trein reist, is het al voordeliger om een dergelijke kortingskaart aan te schaffen. Kom hieronder meer te weten over de trein kortingskaart. Wanneer je overigens de treinkaartjes wilt gaan bestellen dan kan je op één van de blauwe links klikken. Je komt bij de specialist terecht waar je meer te weten kan komen over treinkaartjes bestellen, zo ook voor het buitenland.

Bekijk hier meer informatie over de kaart >>

Meer lezen over de:

Trein kortingskaart kopen?

  • Abonnementsvormen.

De NS heeft verschillende voordeelabonnementen. De meest verkochte is het Dal Voordeel abonnement. Met deze kortingskaart krijg je 40% korting op treinreizen tijdens daluren, in het weekend en op feestdagen. Voor dit abonnement betaal je een vast bedrag per jaar zodat je een heel jaar gebruik kunt maken van jouw kortingskaart. Voor de andere voordeelabonnementen betaal je een maandelijks bedrag, maar vervolgens kun je op elk gewenst moment met korting reizen. Je kunt uitrekenen welk abonnement voor jou het meeste voordeel oplevert. Dit hangt onder andere af van hoe vaak je met de trein reist en of je ook tijdens de spits wilt reizen.

Trein kortingskaart online bestellen.

Wanneer je een voordeelabonnement aanschaft, wordt deze toegevoegd aan je persoonlijke OV-chipkaart. Dit betekent dat je niet met een extra pasje rond hoeft te lopen. De korting wordt automatisch verrekend wanneer je incheckt op het station. Wil je samen met familie of vrienden met de trein reizen? Je mag tijdens daluren drie andere mensen met korting mee laten reizen wanneer je een kortingskaart aanschaft. Zo hoef je de kaart maar één keer aan te schaffen als je met je gezin of vrienden wilt reizen. Zij kunnen dan een kaartje met korting kopen bij één van de kaartjesautomaten op het station.

Bekijk hier de treinkaartjes NS International >>

Meer informatie over treinkaartjes:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *