Lekker goedkoop met de trein doe je zo!
Iedereen die reist weleens met de trein. Kaartjes voor de trein kunnen -afhankelijk van je bestemming- soms Trein kortingbest wel duur uitvallen. Een kaartje vanuit Maastricht naar Groningen kan wel dertig euro kosten! Dat is enorm veel geld. Daarom is het slim om te proberen te besparen op je treinkaartje. Hoe je dat doet lees je in dit artikel. Je wil besparen op je treinkaartje, goed. Dat kan je op verschillende manieren doen. Je kunt natuurlijk eerst proberen om een andere, goedkopere manier van vervoer te vinden, al is deze er vaak niet. Dan moet je kijken naar kortingsacties. Bekijk hieronder nog veel meer leuke informatie over met de trein reizen met een korting.

Bekijk hier meer over acties op treinkaartjes >>

Meer informatie:

Trein korting meepakken.

De NS en kortingsacties
Misschien hoor je er niet zo vaak over, maar de NS heeft regelmatig kortingsacties. Zo hebben ze vaak acties dat je in de dal uren voordelig met de trein reizen kunt, verkopen ze soms dagkaarten (lees meer over een treinkaartjes dagkaart actie) waarmee je vierentwintig uur onbeperkt met de trein kan en nog meer van dit soort acties. Vaak hangen ze samen met een landelijke gebeurtenis. Bijvoorbeeld tijdens de Boekenweek mocht je een dag gratis met de trein reizen (wel een zondag) wanneer je het kinderboekenweekgeschenk bij je had. Nu heeft NS natuurlijk niet altijd van dit soort acties, maar het is wel slim om ze in de gaten te houden.  Soms zijn er ander soort acties, waarbij je iemand voordelig mee kunt laten reizen. Iemand mag bijvoorbeeld gratis meereizen op jouw kaartje. Je kunt dan samen afspreken dat de ene persoon de heenweg betaalt en de ander de terugweg. Zo ben je samen lekker voordelig uit en kan je toch met de trein reizen.

Trein korting weekend:

Een weekendretour of een andere actie meepakken voor het weekend? Dan is het handig om te kijken naar de mogelijkheden welke aangeboden worden. Er zijn soms acties bij bepaalde bedrijven waardoor je met een korting een treinkaartje kan kopen. Wanneer je overigens treinkaartjes wilt gaan bestellen kan je op één van de links klikken.

Bekijk hier de treinkaartjes en kortingen >>

Meer informatie over treinkaartjes:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *