Uitjes met de trein door eigen land of Europa. Op zoek naar een trein actie of aanbieding? Om zo vervolgens goedkoper te gaan reizen? Kom in dit artikel meer te weten.
De trein is altijd een avontuur voor jong en oud. Lekker een dagje weg naar Artis met het hele gezin, of naar Trein actieeen mooi concert. Je ontmoet er andere mensen of je kunt er lekker genieten van een boek of je gaat aan het werk. Ondertussen brengt de trein je waar je wezen moet, zonder dat je je druk hoeft te maken over de drukte op de wegen. files of wegwerkzaamheden. Kom hieronder meer te weten over de trein actie, dagkaart acties en meer leuke tips.

Bekijk hier meer over acties op treinkaartjes >>

Enkele andere artikelen:

Trein actie!

Wanneer je het slim aanpakt, kun je altijd gebruik maken van een actie voor een treinkaartje of een abonnement. De grootste voordelen van het treinreizen zijn:

  • Altijd vaste tijdstippen waarop je kunt reizen. Als je je reis via de NS app plant krijg je automatisch bericht van wijzigingen of vertragingen
  • Je hoeft geen rekening te houden met opstoppingen, werkzaamheden aan de weg of omleidingen. Zo ben je altijd verzekerd van het juiste tijdstip van aankomst op je bestemming
  • Terwijl je je van A naar B laat vervoeren, kun je werken, jezelf ontspannen of gewoon met je medereizigers een gesprek aanknopen
  • Trein actieJe kunt al dagkaarten krijgen vang 16,00 euro. Zowel de NS als diverse grote winkelketens in Nederland bieden met grote regelmaat voordelige kaarten aan waarmee je het hele land door kunt reizen. Maar ook kun je bij NS weekendkaarten krijgen waarmee je een heerlijk weekendje weg kunt. En reizen blijft niet alleen beperkt tot het eigen land. Want in heel Europa kun je vanuit je eigen woonplaats reisjes boeken voor een heerlijke vakantie of uitje.

Trein acties bij de Albert Heijn.

Er zijn geregeld acties bij de Albert Heijn op het gebied van treinkaartjes, zo zijn er soms dagkaart acties actief. Hou daarom de acties in de gaten om een aanbieding mee te pakken.

Trein acties bij de Hema:

Zo ook bij de Hema zijn er af en toe acties op het gebied van treinreizen. Het is aan te raden om de acties in de gaten te houden om te besparen op de treinkaartjes.

Meer informatie over treinkaartjes:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *