Treinkaartjes NS, reizen met de trein. Wat kost een treinkaartje? Bekijk hier meer over de prijzen.
Instappen en je laten vervoeren naar de bestemming die je wenst. Wat te eten en te drinken erbij, genieten van het mooie landschap. De trein maakt het mogelijk. Er zijn verschillende kaarten en Prijzen treinkaartjes NSbijbehorende tarieven voor het maken van een ritje. Deze zetten we graag voor je op een rij. Bekijk hieronder nog veel meer informatie over treinkaartjes bij de NS, de prijzen en de mogelijkheid om treinkaartjes te kopen. Veel plezier met het uitzoeken van de juiste treinkaartjes. Kom hieronder meer te weten over de prijzen treinkaartjes NS.

Bekijk hier de prijzen >>

Lees meer over de:

Prijzen treinkaartjes NS.

Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden.

  • Losse kaartjes
  • Een enkele reis
  • Retour
  • Railrunnerkaart
  • Prijzen treinkaartjes NSDagkaart
  • groepsretour

De prijzen van een enkele reis en retour hangen af van je bestemming. Een Railrunnerkaart is een treinkaartje speciaal voor kinderen van 4 t/m 11 jaar oud. Dit kaartje kost slechts €2,50. Met de groepsretour reis je met een groepje en maak je gebruik van een korting. Voor €55 ga je er met vier mensen lekker op uit. De vijfde t/m de tiende persoon betalen slechts €2,50! Kies je voor een dagkaart? Dan reis je onbeperkt door heel Nederland voor €89.40 eerste klas of voor €52,60 tweede klas.

Prijs dagkaart fiets of hond:

Nog meer mogelijkheden.
Uiteraard zijn er meer mogelijkheden. Vanaf €3,10 heb je een dagkaart voor je fiets of je hond. En wat te denken van een Euregio-ticket? Hiermee reis je voor €18,50 door het Maas-Rijn gebied met de bus én met de trein! Vanaf €39 heb je al een dagkaart waarmee je in de trein, tram, bus en metro kan stappen! Mogelijkheden genoeg. Ook voor jou zal er vast een leuke reis te vinden zijn!

Bekijk hier meer over Internationale treinkaartjes >>

Meer informatie over treinkaartjes:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *