Ontspannen in de trein voor een prikkie. Ga voor een NS treinkaartjes actie!
Wanneer je ontspannen wilt reizen en niet in de file wilt staan, is reizen met de trein dé oplossing. Je hebt geen parkeerproblemen en voor de prijs hoef je het ook niet te laten. NS heeft regelmatig acties voor goedkope treinkaartjes en ook diverse grote winkelketens bieden vaak dagkaarten aan tegen aantrekkelijke kortingen. Reizen met openbaar vervoer is veel makkelijker dan veel mensen denken. Op deze pagina kom je meer te weten over de NS treinkaartjes actie.

Bekijk hier de acties voor treinkaartjes NS >>

Verder lezen?

NS treinkaartjes actie.

  • Snel en makkelijk bereikbaar.

In Nederland en de rest van Europa kun je overal makkelijk met de trein komen. Ook heb je overal goede aansluitingen met de bus, de tram of metro. Zo wordt het heel aantrekkelijk om een dagje uit te gaan naar bijvoorbeeld musea, dierentuinen of andere leuke uitjes. Je kunt kiezen voor een dagkaart, maar ook voor weekendjes weg zijn er altijd aantrekkelijke aanbiedingen waar je gebruik van kunt maken. Het NS treinkaartjes actiegrootste voordeel is dat je ontspannen kunt reizen, zonder dat je je druk hoeft te maken om drukte op de weg, verkeersboetes of parkeren in grote steden. Je laat je lekker overal heen vervoeren terwijl jij je kunt ontspannen met een boek, je iPad of telefoon. Want in de trein kun je gratis gebruik maken van Wifi.

  • Altijd een gezellig praatje onderweg.

In onze auto zitten we vaak alleen of met onze partner of familie. Maar in de trein zit je gezellig met andere mensen met wie je een gezellig gesprek kunt voeren. Weer eens wat anders toch? Je kijkt lekker naar buiten terwijl je helemaal niet zelf op het verkeer hoeft op te letten. Zeg nou zelf. Zo kom je toch fijn uitgerust op de plaats van bestemming aan?

NS treinkaartjes actie september:

Wil je de acties bekijken bij de NS voor de maand september? Klik dan op één van de links om de treinkaartjes te bekijken en eventuele acties voor deze periode (lees meer over de treinkaartjes actie). Veel plezier met het uitzoeken van een reis naar een bepaalde plek en pak de aanbieding mee!

NS treinkaartjes actie La Place / Hema / Kruidvat:

Zo zijn er bij verschillende organisaties (zie hierboven) soms acties op het gebied van treinkaartjes. Je kan dan dus een stukje goedkoper met de trein gaan, bijvoorbeeld met een dagretour. Het is aan te raden om de websites in de gaten te houden en om te kijken of er acties aankomen. Wanneer je overigens meer te weten wilt komen over NS treinkaartjes (bijvoorbeeld bij de NS International) dan kan je op één van de blauwe links klikken om meer informatie in te winnen.

Bekijk hier de online treinkaartjes bij de NS >>

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *