NS treinkaartje, alles over de treinkaartjes bij de NS.
Wordt het weer niet eens tijd voor de trein? Onderweg heerlijk genieten van het uitzicht, met de trein die u NS treinkaartjeoveral brengt. Zoef alle files voorbij en eindig midden in de stad van bestemming, zonder parkeerstress en bijbehorende parkeerkosten. Met meerdere of alleen, een onbezorgde dag tegemoet.

Bekijk hier meer informatie >>

Lees verder over de:

NS treinkaartje kopen?

Heb je geen zin om op een vol station in de rij te gaan staan wachten? Regel je ticket gewoon online en neem je uitgeprinte treinticket mee op zak. Met enkele handelingen op je tablet, computer of smartphone is het zo geregeld. Gemak dient de mens!

Er zijn verscheidene losse treinkaartjes online te bestellen, met of zonder extra’s. Hier staan wat verschillende mogelijkheden voor je op een rij gezet;

  • Enkele reis : Een treinkaart naar uw gewenste bestemming (zonder retour)
  • Dagretour : Een treinkaart heen en weer op hetzelfde traject (dezelfde dag)
  • Railrunner : Voordelig met de Railrunnerkaart, speciaal voor kinderen
  • NS Groepsretour : Gezellig samen er tussenuit met de trein
  • Dagkaart : Een hele dag onbeperkt reizen

Eventuele toeslagen om uw treinreis nog comfortabeler te maken;

  • Toeslag 2-1 : De 2e klas naar 1e klas omboeken
  • ICE : Snel en comfortabel met de ICE trein
  • Intercity direct : Nog sneller naar uw bestemming

NS treinkaartje actie:

Je reist met de trein ook gemakkelijk naar één van de Europese steden. Verrassend veel eindbestemmingen zijn er online te boeken! Genietend van het uitzicht in direct naar hartje centrum van je favoriete stad. Ideaal voor een dagje uit of een weekeinde weg. Ook zijn er zo af en toe acties op het gebied van NS treinkaartjes, bekijk de acties door op één van de links te klikken of verder op het internet. Veel plezier met het uitzoeken van de juiste treinkaartjes met eventueel een goeie actie (treinkaartjes dagkaart actie bijvoorbeeld of een weekendretour actie NS)!

NS treinkaartje kopen?

Koop een treinkaartje bij de NS nu ook online! Klik op één van de links om naar de specialist te gaan en om treinkaartjes te kopen. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis!

Bekijk hier de treinkaartjes NS International >>

Meer informatie over treinkaartjes:

One thought on “NS treinkaartje”

  1. Ik woon in het buitenland (spanje) en was afgelopen week in Nederland. Samen met mijn vriendin wilde we van Utrecht naar Amsterdam en naar Schiphol gaan en van Schiphol weer terug naar Utrecht. Hiervoor diende ik 2x 3 enkele reizen te kopen waarvoor ik bij elk kaartje 1 euro extra kosten diende te betalen. Het is werkelijk niet normaal met het openbaar vervoer in Nederland. Het is toch schofterig dat ze dit kunnen doen. Als er 1x een extra toeslag gevraagd wordt daar kan ik mee leven maar om 6 euro in extra te rekenen in te volle en vertraagde treinen dat zou toch niet mogen. Ik hoop dat er nog eens iets aangedaan gaat worden want het OV in Nederland is echt bar en bar slecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *