Informatie over de NS kortingsacties.
Misschien denk je vaak:”wie gaat er nu nog moet de trein?”, wanneer je iets hoort over trein reizen. Misschien denk je wel “treinkaartjes, die zijn toch heel duur?” of: “de NS, daar hebben ze toch constant problemen met bet spoor en vertragingen?” De praktijk is heel anders. Vandaag de dag reizen veel mensen met de trein. Omdat het goedkoper is dan de auto, omdat het een NS kortingsactiemakkelijke manier is om je bestemming te bereiken en omdat je niet hebt te maken met files en drukte op de weg. Nederland en de rest van Europa heeft een uitstekend spoorwegnetwerk dat alle plaatsen goed bereikbaar maakt. Kom hieronder meer te weten over de NS kortingsactie en wanneer je prijzen en mogelijkheden te weten wilt komen dan kan je op één van de links klikken.

Het is een fabeltje dat de trein vaak vertraging heeft en dat er vaak iets mankeert aan het spoor. Veel mensen vergeten dat er aan de wegen vaker werkzaamheden zijn dan aan het spoor. En dat treinreizen duurder zou zijn dan het eigen vervoer, is klinkklare onzin. Je moet wel slim gebruik maken van de aanbiedingen die er altijd zijn voor treinkaartjes. Zo heeft de NS altijd aanbiedingen en acties voor goedkope treinkaartjes. Zowel in de webwinkel van NS als bij de grote winkelketens, kun je altijd goedkope treinkaartjes vinden. En dan hebben we het nog niet eens over de voordelige abonnementen die NS aanbiedt voor vaste trajecten, voor daluren of voor andere manieren om regelmatig goedkoop met de trein te reizen.

Bekijk hier meer over treinkaartjes en kortingen >>

NS kortingsactie 2019:

Wanneer je de acties en aanbiedingen goed in de gaten houdt (lees meer over de treinkaartjes dagkaart actie), kun je heel voordelig zo maar een dagje weg door het hele land. Vaak kun je een hele dag reizen voor nog geen 17 Euro. En dan kun je ook vaak nog een treinkaartje combineren met een leuk uitje. Het loont dus altijd om te overwegen met de trein te gaan in plaats van de auto te pakken.

Meer informatie over treinkaartjes:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *