NS kaartje kopen? 
Een lekker dagje weg met de trein, begint met een treinkaartje. Of je nu een dagje weg gaat, naar een zakelijke afspraak moet of met regelmaat de trein gebruikt, je moet toch een kaartje kopen. Graag vertellen we je meer over een NS kaartje en hoe je die koopt. Kom hieronder veel meer te weten over een NS kaartje kopen!

Bekijk hier meer over treinkaartjes kopen >>

Meer informatie:

NS kaartje kopen?

  • Natuurlijk kun je op de website van de NS online kaartjes bestellen. Je kunt deze kaartjes dan printen of laden in de reisplanner app. NS kaartje kopenDeze kaartjes kun je veilig betalen met iDeal. Het is mogelijk om online meerdere kaartjes te bestellen en zelfs kaartjes voor grote groepen te bestellen. Wanneer je kaartjes bestelt, moet je wel je geboortedatum opgeven, hierdoor kunnen kinderen en 65-plussers nog steeds met korting reizen.
  • Wanneer je enorme haast hebt of liever niet op internet bestelt, dan kun je altijd nog kaartjes op het station kopen. Hiervoor zijn speciale gele automaten. Je betaalt hier meestal met je pinpas. Wat op internet niet mogelijk is, maar op het station wel, is het kopen van losse kaartjes voor bijvoorbeeld je fiets of je hond. Kom je er niet uit? Dan kun je gerust even langs de servicebalie lopen.
  • Ga je graag voor goedkoop, dan moet je zeker de acties in de gaten houden. Winkels als Hema, Blokker en Kruidvat verkopen vaak goedkope kaartjes. Ook kun je dit soort acties verspreid over het internet vinden. Dit zijn vaak kaartjes om onbeperkt te reizen voor een bepaald bedrag, wel zitten hier vaak bepaalde regels aan.

Treinkaartje kopen NS:

Van plan om een treinkaartje te kopen bij de NS (Internationaal) dan kan je op één van de links klikken. Wanneer je prijzen en mogelijkheden wilt bekijken dan kan je op deze website alle informatie terugvinden. Wil je een actie meepakken (bijvoorbeeld een treinkaartjes dagkaart actie of een weekendretour actie bij de NS) dan kan je op het internet alle informatie terugvinden.

Bekijk hier de treinkaartjes NS International >>

Meer informatie over treinkaartjes:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *