NS goedkope treinkaartjes bestellen, waar?
Er voordelig op uit met de trein? Dat kan. Treinkaartjes zijn voor vol tarief aan de dure kant, maar wist je dat er genoeg manieren zijn om voor een veel voordeliger tarief te reizen? NS kaartjes hoeven dan helemaal niet duur te zijn. Het is een kwestie van even uitzoeken, maar dat NS goedkope treinkaartjesis het ook zeker waard. Op deze manier reis je veel voordeliger met de trein. Wanneer je meer te weten wilt komen over de NS goedkope treinkaartjes dan kan je op één van deze links klikken op deze pagina.

Je komt vervolgens bij de specialist terecht waar je kunt bekijken hoeveel een treinkaartje kost voor jouw rit. Ook kan het trouwens handig zijn om af en toe het internet in de gaten te houden om te kijken of er acties gaande zijn. Soms zijn er namelijk dagkaart acties en weekendretour acties bij de NS en deze zijn dan te vinden bij bedrijven. Wij wensen je veel plezier met het uitzoeken van de NS goedkope treinkaartjes.

Bekijk hier meer over goedkope treintickets >>

NS goedkope treinkaartjes:

  • NS acties

NS goedkope treinkaartjesDe NS zelf biedt op haar website al een tal van mogelijkheden voor goedkope treinkaartjes. Je kunt via de NS op een voordelige manier genieten van leuke uitjes in combinatie met een goedkope treinkaart. Zo kun je bijvoorbeeld naar de dierentuin, restaurants of overnachten in een hotel via de NS.

  • Acties in de winkels

Niet alleen de NS biedt mooie acties aan, ook in veel verschillende winkels kun aan voordelige NS treinkaartjes komen. Winkels zoals de Albert Heijn, Hema of Kruitvat hebben meerdere keren per jaar een goede dagkaart actie. Met zo’n dagkaart kun je een dag voor een voordelig tarief door Nederland reizen. Hiervoor moet je dus wel goed de acties van deze winkels in de gaten houden. Vaak zijn deze dagkaarten voor een lange termijn geldig en is het ook slim om meerdere kaarten dan aan te schaffen (lees hier meer over de treinkaartjes dagkaart actie).

Daarnaast is het ook altijd een optie om een NS abonnement af te sluiten. Wanneer je regelmatig met de trein gaat is dit een voordelige optie. Zo reis je namelijk altijd voor een gereduceerd tarief met de trein.

NS goedkope treinkaartjes 2019:

Op zoek naar de goedkopere treinkaartjes voor 2019? Hou het internet goed in de gaten en klik op één van de links op deze pagina om meer informatie in te winnen. Succes met het vinden van een goedkoop treinkaartje!

Bekijk hier treintickets voor 2019 >>

Meer informatie over treinkaartjes:

One thought on “NS goedkope treinkaartjes”

  1. Waar kan je het beste goedkope treinkaartjes bestellen eigenlijk? Wat is de gemiddelde prijs bijvoorbeeld voor een weekendje Duitsland met de trein?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *