NS dagkaart, een gezellig dagje weg!
Het begint al fijn als je weet dat je niet eindeloos hoeft te zoeken naar een parkeerplaats. Geen files, geen drukke wegen maar gewoon zitten in de trein, een kopje koffie erbij, gewoon NS dagkaartgenieten! Met een NS dagkaart reis je een hele dag onbeperkt met de trein door heel Nederland!

Groningen of toch Limburg?
Welke bestemming je ook kiest, de dagkaart biedt de mogelijkheid om er met de trein heen te reizen. Je kiest zelf of je eerste of tweede klas reist. Je bepaalt zelf de dag dat je er op uitgaat en uiteraard beslis je zelf in welke trein je stapt. Wil je een dagje shoppen in Groningen? Of liever een vlaai eten in het mooie Limburg? Misschien kies je een combinatie en reis je naar verschillende steden, het kan allemaal met deze dagkaart!

Bekijk hier meer over NS dagkaarten >>

Lees verder:

NS dagkaart:

Een aantal belangrijke punten op een rij bij een NS dagkaart:

  • In- en uitchecken doe je met je dagkaart
  • De kaart is één dag geldig
  • NS dagkaartEen eerste klas dagkaart kost €89,40
  • Een tweede klas dagkaart kost €52,60

De kaarten zijn verkrijgbaar bij een automaat van NS of bij een NS-servicebalie. Het gaat om een vervoersbewijs binnen Nederland.

NS dagkaart actie:

Relaxed reizen met de trein, er even helemaal tussenuit! Plan direct een dagje weg of een leuk uitstapje en reis met de trein van A naar B, en misschien ook nog naar C of D. Mogelijkheden genoeg met de dagkaart (dagkaart actie)! Wanneer je meer te weten wilt komen over de NS dagkaart actie dan kan het handig zijn om het internet in de gaten te houden. Er zijn soms bedrijvend ie stunten met NS dagkaart acties, waaronder de Hema en de Kruidvat. Wanneer je acties en treinkaartjes wilt bekijken om jouw reis compleet te maken dan kan je op één van de links klikken voor meer informatie. Je wordt doorverwezen naar de NSInternational. Een fijne reis toegewenst!

Bekijk hier meer over aanbiedingen op treinkaartjes >>

Meer informatie over treinkaartjes:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *