De trein is er voor iedereen. Pak een NS aanbieding mee op treinkaartjes.
De trein is een goed alternatief voor de auto. Steeds meer mensen kiezen liever voor het openbaar vervoer in plaats van de steeds verder oplopende kosten van eigen vervoer. En wanneer je het handig aanpakt, kun je altijd gebruik maken van voordelige aanbiedingen. Zowel voor verschillende abonnementen als voor losse (dag)kaarten. Kom hieronder meer te weten over de treinkaartjes aanbiedingen bij de NS.

Bekijk hier meer over aanbiedingen op treinkaartjes >>

Meer over:

NS aanbieding treinkaartjes:

  • Treinreizen voor iedereen

Iedereen kan gebruik maken van de trein. Of je nu dagelijks een bepaald traject moet reizen of af en toe een uitje wilt maken naar bezienswaardigheden, voor elk wat wils. Zo kun je buiten de daluren het hele jaar door goedkoop reizen met de korting van een abonnement. NS aanbieding treinkaartjesMaar ook tijdens de spitsuren reis je goedkoop op een vaste traject kaart of een vrij reizen kaart. En kies je ervoor om alleen af en toe een dagje weg te gaan, heb je veel keus uit goedkope dagkaarten. De NS heeft ook veel acties die je kunt combineren met een dagje uit. Zo kun je korting krijgen op vele attracties, beurzen, concerten of andere uitjes. Maar ook kun je vaak een kaartje combineren met een etentje, een kopje koffie met wat lekkers of iets anders waar je je lekker bij kunt ontspannen.

  • Overal informatie

Op elk station kun je informatie vinden over de reistijden, maar het is nog makkelijker om via de NS app je reis te plannen. Je kunt het allemaal van tevoren in je luie stoel plannen en instellen. Zo kun je regelen dat je automatisch bericht krijgt van een vertraging of een wijziging in je reis. Waarom zou je het jezelf moeilijk maken als het zo makkelijk kan?

NS aanbieding treinkaartjes 2019:

Van plan om met de trein te gaan dan kan het aan te raden zijn om de aanbiedingen in de gaten te houden. Zo zijn er geregeld bij winkels maar ook bij webwinkels treinkaartjes en dagkaartacties te vinden. Op deze manier kan je gemakkelijk een flink aantal euro’s besparen op de treinkosten.

Bekijk hier de NS treinkaartjes aanbiedingen >>

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *