NS aanbieding voor een dagkaart, tips en leuke weetjes.
Wie dacht dat het reizen met de trein duur is heeft het mis. Je kan gemakkelijk en voordelig reizen met een dagkaart van de NS. Deze dagkaart biedt je de mogelijkheid om naar verschillende plaatsen in Nederland te reizen met een enkele kaart. Deze kaart kan je op het station kopen maar deze is natuurlijk ook online te bestellen. Als je nog goedkoper uit wilt zijn met het reizen met de trein, dan kan je ook de actiepagina’s op de website van de NS in de gaten houden. Hier worden vaak aanbiedingen aangeboden die van toepassing zijn op de dagkaart. Bekijk hieronder meer informatie over een NS aanbieding dagkaart (treinkaartjes actie).

Bekijk hier meer over aanbiedingen op treinkaartjes >>

Meer te weten komen over:

NS aanbieding dagkaart, voordelen en meer:

De voordelen van de dagkaart.

De dagkaart van NS biedt vele mogelijkheden:

  • NS aanbieding dagkaartJe hebt maar één kaart nodig om door heel Nederland te reizen
  • Je kan kiezen uit 1e of 2e klas reizen
  • De dagkaart is toepasbaar op zowel je persoonlijke als een anonieme OV chipkaart
  • Waarom zou je het jezelf te duur maken terwijl je nu de mogelijkheid hebt om met een dagkaart te reizen? Het reizen met de trein zorgt ervoor dat je niet onnodig in de file komt te staan en dat je snel van plaats naar plaats kan reizen.

NS aanbieding dagkaart 2019:

Goedkoop reizen met de treinen van NS.
De dagkaart is uitsluitend beschikbaar voor het reizen met de treinen van NS. Deze rijden door heel Nederland en bieden je comfort die je als reiziger mag verwachten. Kijk op de website van de NS om te zien welke aanbiedingen in combinatie met de dagkaart op dit moment gelden. Zo zijn er misschien ook in 2017 wel acties gaande omtrent de dagkaarten.

Bekijk hier alles over de Internationale trein en kortingen >>

Meer informatie over treinkaartjes:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *