Kortingskaart voor een treinreis nodig? Alles over kortingskaarten bij de NS. 
Als we niet in de auto zitten is de trein waarschijnlijk ons meest favoriete vervoer. We kunnen heerlijk, rustig genieten van een lange reis zonder dat we ons druk hoeven te maken om het verkeer om ons heen. Een ander groot voordeel is dat we onze handen even vrij hebben voor iets anders, zo kunnen we even lekker doorlezen in ons favoriete boek of een beetje werk gedaan krijgen op een laptop. Een nadeel is dat voor sommige reizigers de prijs van een treinkaartje aan de hoge kant ligt. Dit heeft te maken met de lengte van de reis maar ook of je korting hebt of niet. Bekijk hieronder meer over de kortingskaart trein. Ook kan je de prijzen bekijken door op één van de links te klikken. Heel veel plezier met het uitzoeken van een eventuele kortingskaart voor de trein.

Bekijk hier alles over kortingen op treinkaartjes >>

Lees verder over de treinreizen:

Kortingskaart voor de trein kopen?

Goedkoper reizen met de trein.

De NS maakt het ons mogelijk om aanzienlijke kortingen te krijgen als we met de trein reizen. Dit gaat door middel van een kortingskaart. Er zijn verschillende soorten kortingskaarten beschikbaar bij de NS. Zo zijn er kaarten beschikbaar waarmee we buiten de spits goedkoper Kortingskaart treinkunnen reizen of juist kaarten die het mogelijk maken in de spits goedkoper te reizen. Ook zijn er kaarten om gratis in het weekend of helemaal gratis doordeweeks te reizen. Er zitten allerlei voordelen aan kortingskaarten:

  • Veel geld besparen op treinreizen
  • Mogelijkheid om met meerdere mensen te reizen met korting op dezelfde kaart
  • Mogelijkheid om kinderen op de kaart te laten zetten
  • Kortingskaart af laten stemmen op jou reisbehoeften

Voor meer informatie over kortingskaarten (en treinkaartjes actie) kan je op de website van de NS kijken.

Kortingskaart trein oktober:

Voor de maand oktober een kortingskaart nodig? Bijvoorbeeld als je naar school moet, veel moet reizen naar het werk of voor een andere reden? Dan kan het handig zijn om een aanbieding of een kortingskaart mee te pakken.

Bekijk hier over kortingen bij de NS >>

Hieronder kom0 je meer te weten over treinkaartjes:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *