Altijd goedkoop uit met de kortingskaart van de NS!
Wanneer je vaak met de trein reist, kan dat je best veel geld kosten. Een keer met de tram hier, een keer met de metro daar en die dure treinreis kan er ook nog wel bij. Het openbaar vervoer kan een grote kostenpost zijn. Daarom is het slim om na te denken of een kortingskaart van de NS bij je past. Zo kan je besparen op je treinreis. Kom hieronder meer te weten over een kortingskaart NS. Wanneer je overigens op één van de blauwe links klikt dan kom je meer te weten over treinkaartjes. Veel plezier met het uitzoeken van een reis en een kortingskaart!

Meer lezen over:

Bekijk hier alles over treinkaartjes en kortingen >>

Kortingskaart NS:

De NS geeft verschillende kortingskaarten uit, in de vorm van abonnementen die je per maand of per jaar betaalt. Er zijn vier kaarten:

  1. Dal Voordeel. Wanneer je de kortingskaart Dal Voordeel hebt, krijg je veertig procent korting op iedere keer dat je reist in de daluren Kortingskaart NSen ook in het weekend. Deze kaart is ook een slimme zet van NS om de drukte in de spits te verzachten.
  2. Altijd Voordeel Maand. Met de Altijd Voordeel Maand krijg je korting op iedere treinreis die je maakt. Het is een handige kaart als je frequent met de trein reist naar verschillende bestemmingen. Als je steeds naar dezelfde bestemming gaat kan je beter een abonnement naar die bestemming kopen.
  3. Altijd Voordeel Jaar. Dit is eigenlijk hetzelfde als de Altijd Voordeel Maand, alleen dan betaal je voor het gehele jaar, wat je korting oplevert ten opzichte van een maand, omdat je de kaart voor een langere tijd vastlegt.
  4. OV Voordeel. Met OV Voordeel krijg je altijd twintig procent korting wanneer je met de bus, tram en/of metro reist. Het is vooral een handige kaart als je vaak met het openbaar vervoer gaat in de stad.

Kortingskaart NS kopen?

Een kortingskaart kopen bij de NS, klik op één van de blauwe links om naar de specialist te gaan om treinkaartjes te kopen en eventuele kortingskaartjes.

Bekijk hier over kortingen bij de NS >>

Meer informatie over treinkaartjes:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *