Een korting op een treinkaartje. Waar?
Wil je ook minder voor jouw treinkaartje betalen? De laatste jaren zijn de prijzen voor treintickets uit de pan gestegen en is de volle prijs voor een treinticket schokkend duur. Gelukkig zijn er genoeg manier waardoor je voor een gereduceerde prijs een treinkaartje kan bemachtigen. Dit zijn een aantal voorbeelden hoe je een treinkaartje met korting kunt aanschaffen. Op deze pagina kom je meer te weten over een korting treinkaartje, bijvoorbeeld de treinkaartjes dagkaart actie, weekendretour acties NS en meer. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis.

Bekijk hier de treinkaartjes en kortingen >>

Lees meer over de:

Korting op een treinkaartje in 2019:

  • Abonnement

Korting treinkaartjeDe meest eenvoudige manier om met korting te reizen is door het aanschaffen van een abonnement bij de NS. Wanneer je vaker reist heb je de prijs van het abonnement er zo uit! Voor iedereen die vaker reist is een dalurenabonnement zeer voordelig. Dit abonnement is goedkoop aan te schaffen en wanneer je in de daluren reist, reis je met 40% korting. Ga je vaak in de weekenden op pad? Dan is een weekendvrij abonnement zeer aan te raden. Hiermee reis je gratis in het weekend en geniet je ook doordeweeks van een gereduceerd tarief. Het mooie van dit abonnement is dat het maandelijks aan te vragen en op te zeggen is. Dus reis je een maand wat minder, dan heb je geen kosten.

  • Samenreizen

Korting treinkaartjeSamen reizen is leuk, maar ook nog eens voordelig. Want wanneer je samen met iemand reist die beschikt over een NS abonnement of een kortingskaart dan mag jij met samenreiskorting mee. Ze bespaar je 40% op je reis. Samenreiskorting kun je op je OVkaart activeren via de NS automaat op het station.

Reizen met korting kan dus op veel verschillende manieren. Het kost even tijd op uit te vinden welke optie het best bij je past, maar het is zeker de moeite waard om zo voordeliger te kunnen reizen.

Hieronder kom je nog meer te weten over treinkaartjes en kortingen voor 2019.

Korting treinkaartje 2019:

Wil je de acties te weten komen welke er gelden voor treinkaartjes in 2019, bijvoorbeeld dagkaartacties of weekendretour acties? Dan is het verstandig om dit in de gaten te houden op het internet. Er zijn soms enkele aanbieders die acties verzorgen op het gebied van treinkaartjes. Er is dan een korting geldig tot bijvoorbeeld een bepaalde datum op specifieke treinkaartjes. Bijvoorbeeld de Hema of de Kruidvat doen soms aan dit soort acties. Dan is het misschien net even iets leuker om met de trein te gaan!

Bekijk hier de 2019 kortingen en treinkaartjes bij de NS >>

Meer informatie over treinkaartjes:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *