Fijne reis met de NS! Met de trein met een korting?
Voor je het weet zit je in de trein op weg naar die leuke bestemming waar je altijd al een keertje naar toe wilde. Korting op treinkaartjesOf wil je in een handomdraai een leuke trip samenstellen en daarbij gebruik maken van mooie acties. Dat kan! Op deze website vind je alles omtrent het kopen van treinkaartjes voor zowel Nederland als het buitenland. Daarnaast bieden wij mooie kortingen aan, zodat de treinreis nu wel heel aantrekkelijk wordt! Tot slot kun je algemene informatie vinden over het openbaar vervoer en treingerelateerde onderwerpen. Veel plezier met uitzoeken!

Bekijk hier de treinkaartjes en kortingen >>

Lees meer informatie over de:

Korting op treinkaartjes?

  • Wat wordt jouw volgende bestemming?

De leukste uitstapjes maak je heel gemakkelijk met de trein. Op visite gaan bij een familielid in Den Haag tot een dagje winkelen in Antwerpen. Van een cultureel weekendje weg in Maastricht tot een dierentuin bezoeken in Emmen… Het kan allemaal en nu ook nog eens met korting!

Korting op treinkaartjesDe 5 voordelen van treinkaartjes kopen via het internet:

  • Stel je reis samen en klik eenvoudig de benodigde treinkaartjes aan. Snel, veilig en gemakkelijk.
  • Ben je niet in de buurt van een computer? Ook via een mobiele telefoon bestel je gemakkelijk je (last-minute!) kaartjes.
  • Alle actuele aanbiedingen staan overzichtelijk op de site bij elkaar. Een dagretour, weekendkaart of een aanbieding via andere winkels? Treinkaart.eu zet het op een rijtje!
  • Wil je ook buiten Nederland reizen? Bekijk welke mogelijkheden er op de site te vinden zijn.
  • Na het uitstippelen van de route en het bestellen van de kaartjes kun je zorgeloos reizen.

Korting op treinkaartjes met ov:

Wil je een korting meepakken en kijken welke mogelijkheden er allemaal zijn om wat goedkoper met de trein te gaan reizen? Bekijk dan alle informatie door op één van de blauwe links te klikken. Je komt bij de specialist terecht waar je nuttige informatie kan inwinnen, de prijzen voor een treinkaartje te weten kan komen en misschien zijn er wel acties!

Bekijk hier alles over treinkaartjes met korting >>

Meer informatie over treinkaartjes:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *