Korting met de trein, fijn met de trein!
Nederland is een klein land met veel inwoners en al die inwoners moeten met de trein naar hun Korting met de treinbestemming kunnen reizen. De NS en Prorail hebben dit mogelijk gemaakt door erg veel stations te bouwen zodat we in alle uithoeken van het land kunnen komen. Op deze manier hoeven we niet op het verkeer te letten en kunnen we even een moment voor onszelf nemen. Reizen met de trein kost net zoals elk ander vervoer: geld. De prijs ligt aan de afstand van de trein en voor de klasse van de trein. Gelukkig is reizen met korting een goede mogelijkheid bij de NS. Hieronder kom je meer te weten over korting met de trein reizen.

Bekijk hier meer over online treinkaartjes en kortingen >>

Meer informatie:

Met de trein met korting?

Korting met de trein, op welke manier?
Korting kunnen we krijgen door middel van een kortingskaart, er zijn verschillende kortingskaarten verkrijgbaar (treinkaartjes actie bijvoorbeeld). Afhankelijk van de tijd en dag dat je reist kan je deze afstemmen op je reisgedrag. Hieronder een paar voorbeelden:

  • Weekend vrij: Je kunt in het weekend onbeperkt op stap met deze kaart. Erg handig voor mensen die dus veel reizen in het weekend.
  • Korting met de treinDal vrij: Hiermee kan je onbeperkt reizen in de daluren doordeweeks en in het weekend heb je 40% korting.
  • Altijd vrij: Met dit abonnement kan je altijd vrij reizen. Het is dan ook een prijzige kaart voor mensen die erg veel reizen met de trein.
  • Dal voordeel: Dit is de meest gebruikte kaart. Hiermee krijg je 40% korting tijdens daluren en in het weekend

De NS biedt nog veel meer abonnementen aan. Kijk hiervoor op de website van de NS.

Korting met de trein naar Schiphol?

Moet je voor het werk naar Schiphol of misschien wel voor een vakantie, dan kan het handig zijn om met de trein te gaan. Zo kan je gemakkelijk instappen, je eventuele bagage meenemen en in de meeste gevallen zitten. Wil je met korting naar Schiphol reizen en de mogelijkheden hiervoor te weten komen? Klik dan op één van de blauwe links voor nog veel meer informatie over het per trein reizen naar Schiphol en eventueel met een korting.

Bekijk hier de treinkaartjes voor Schiphol >>

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *