Kaartje kopen bij de NS? Met de trein reizen naar een bepaalde bestemming!
Met de trein reizen is een fijne ervaring voor de meeste mensen. We hoeven niet op het verkeer te letten en Kaartje kopen NSkunnen even iets voor onszelf doen. Even doorlezen in dat ene boek of even je ogen dichtdoen, het kan allemaal in de trein. Wat wel belangrijk is, is dat we een kaartje nodig hebben waardoor we een geldig vervoersbewijs hebben. Er zijn tegenwoordig meerdere varianten hiervan. Hieronder kom je nog veel meer te weten over het kopen van treinkaartjes bij de NS, welke acties er zijn en kom je enkele tips tegen om een mooie aanbieding bijvoorbeeld mee te kunnen pakken. Een kaartje kopen NS is overigens erg eenvoudig en kan online.

Bekijk hier meer over goedkope treinkaartjes >>

Meer lezen over:

Kaartje kopen NS, meer informatie:

Treinkaartjes.
De meeste mensen die reizen met de trein maken gebruik van een Ov-chipkaart. Hier kan je geld op zetten en vervolgens op het station ‘inchecken’. Als je ingecheckt bent kun je je reis vervolgen. Kaartje kopen NSAls je uitstapt check je je uit en is je reis klaar en betaald. Er bestaat ook nog steeds de papieren variant voor mensen die niet zo vaak met de trein reizen. Bij een NS servicebalie of in een automaat kun je hier ook nog steeds gebruik van maken. Er zijn nog meer plaatsen waar je treinkaartjes kan kopen:

  • Op het internet kan je eenvoudig kaartjes kopen op de website van de NS
  • NS servicebalies op de meeste stations
  • Kaartjes automaten van de NS
  • Soms hebben winkels zoals de Hema of het Kruidvat aanbiedingen voor kaartjes van de NS

Kaartje kopen NS online:

Aanrader.
Het hebben van een Ov-chipkaart wordt absoluut aangeraden tegenwoordig, zo kan je er verschillende diensten op laten zetten en het papieren kaartje is iets dat al lange tijd uitgefaseerd wordt. Kijk voor meer informatie op de website van de NS. Een kaartje kopen kan ook online. Bekijk de mogelijkheden door op één van de blauwe links te klikken.

Bekijk hier de treinkaartjes die gekocht kunnen worden >>

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *