Korting op elke treinreis binnen Nederland! Betaal nooit meer teveel voor een treinkaartje!
Wie kent het niet: je bent een dagje uit aan het plannen waarvoor je minimaal het halve land zal moeten doorkruisen en aangezien je ook comfortabel op de plaats van bestemming wilt arriveren, surf je naar de site van de NS om te kijken wat de kosten zullen zijn voor een reis per trein. Je vult de benodigde gegevens in en vervolgens worden de kosten van de geplande treinreis op je beeldscherm getoond waarop jij besluit om toch maar weer voor de auto te kiezen. Bekijk hieronder meer informatie over goedkope treinreizen. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis en een goedkope treinkaartjes.

Bekijk hier meer over goedkope treinkaartjes >>

Meer artikelen lezen:

Goedkope treinreizen Nederland:

Wat veel mensen echter niet weten, is dat je voor een treinreis binnen Nederland eigenlijk nooit het volle tarief voor een treinkaartje hoeft te Goedkope treinreizenbetalen. Er bestaan meerdere NS-abonnementen om binnen Nederland altijd goedkoop met de trein te kunnen reizen.

Besparen met een goedkoop NS-abonnement!

Het afsluiten van een NS-abonnement is niet alleen gunstig voor mensen die dagelijks reizen met de trein, er bestaan ook meerdere goedkope NS-abonnementen waar de incidentele treinreiziger optimaal van kan profiteren! Om jou wegwijs te maken in het beschikbare aanbod van goedkope NS-abonnementen, hebben wij de beste NS-abonnementen voor de incidentele treinreiziger op een rijtje gezet!

  • Goedkope treinreizenDal Voordeel.
    Voor €50 per jaar reis je tijdens daluren en in het weekend altijd met 40% korting, daarnaast is het mogelijk om maximaal 3 medereizigers tegen korting (elk met 40%) mee te laten reizen.
  • Altijd Voordeel Jaar.
    Met dit abonnement reis je voor €20 per maand altijd met korting, tijdens daluren en in het weekend met 40% en tijdens de spits met 20%. Ook bij dit abonnement geldt dat je in de daluren maximaal 3 medereizigers tegen korting mee kan laten reizen.
  • Weekend Vrij Jaar.
    Lijkt het je wat om in weekenden onbeperkt te kunnen reizen met de trein? Met dit abonnement is dat mogelijk voor €32 per maand, daarnaast krijg je doordeweeks in de daluren ook nog 40% korting. Wederom is het mogelijk om maximaal 3 medereizigers tegen korting mee te laten reizen.

Goedkope treinreizen voor Europa:

Met de NSInternational door Europa reizen of een bepaald land? Klik dan op één van de blauwe links om alle informatie in te winnen over het per trein reizen door Europa. Wanneer je de acties wilt bekijken, prijzen en andere mogelijkheden om met de trein goedkoop door Europa of een bepaald land in Europa te gaan reizen dan kan je op één van de links klikken om naar de specialist te gaan.

Bekijk hier de treinkaartjes voor Europa >>

Veel plezier met het uitzoeken van een treinreis!

Meer informatie over treinkaartjes:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *