Alles over goedkope treinkaartjes!
De kosten van een treinkaartje zijn de laatste jaren enorm gestegen. Voor een lange reis in Nederland ben je al snel heel wat geld kwijt. Maar dat kan anders. Er zijn namelijk genoeg manieren om aan een goedkoop treinkaartje te komen. Hier zijn een aantal voorbeelden waar je een goedkoop treinkaartje kunt aanschaffen. Bekijk hieronder meer over goedkoop treinkaartjes kopen. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie aanbieding! Kom hieronder nog veel meer te weten over goedkope treinkaartjes.

Bekijk hier de goedkopere treinkaartjes >>

Lees meer over:

Van plan om goedkope treinkaartjes te kopen?

  • Hema treinkaartjes, Kruitvat treinkaartjes of AH treinkaartjes

Goedkope treinkaartjesNiet alleen bij de NS bieden ze treinkaartjes aan. Winkels zoals de Hema, Kruitvat en Albert Heijn hebben vaak speciale acties waarbij je een dagkaart kunt kopen. Met een dagkaart kun je een hele dag reizen voor een bepaald tarief. Dit is al gauw voordeliger dan een gewoon treinkaartje. Voor deze speciale aanbiedingen van treinkaartjes moet je goed de acties en aanbiedingen van deze winkels in de gaten houden.

  • Samenreiskorting NS

Reis je samen met iemand en heeft diegene een abonnement of een speciale actiekaart? Dan mag jij mee voor een samenreiskortingtarief. Dit kun je via de NS automaten op het station activeren op jouw OV kaart.

Goedkope treinkaartjes2019 goedkope treinkaartjes.

  • NS acties

De NS zelf zorgt ook voor mooie aanbiedingen en acties. Het is zeker de moeite waard om de site van de NS in de gaten te houden. Hierdoor kun je voor een gereduceerd tarief reizen en zijn er vaak mooie combideals. Zo kun je genieten van daguitjes, overnachtingen of diners in combinatie met een treinkaart. Reizen met de trein hoeft helemaal niet prijzig te zijn. Er zijn genoeg manieren waarop je goedkope treinkaartjes kunt aanschaffen. Het is een kwestie van acties in de gaten houden, maar dat is zeker de moeite waard.

Goedkope treinkaartjes voor Parijs:

Van plan om de trein naar Parijs te nemen? Bijvoorbeeld de sneltrein van de NSInternational? Klik op één van de blauwe links om de mogelijkheden en de prijzen te bekijken.

Bekijk hier de goedkope treintickets voor Parijs >>

Meer informatie over treinkaartjes:

2 thoughts on “Goedkope treinkaartjes 2019”

  1. Hoe kom ik het beste aan goedkope treinkaartjes als je wilt reizen van Amsterdam naar Parijs, moet je dan met enige regelmaat de aanbiedingen in de gaten houden of wordt je op de hoogte gebracht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *