Goedkope treinkaartjes kopen?
‘Niemand zit er op te wachten op een kaartje kopen bij het loket of automaat!’ Waarom niet? De prijzen rijzen de pan uit! Het is niet normaal meer wat ze tegenwoordig voor een treinkaartje durven te vragen. Voor een los kaartje betaal je 1 euro extra voor de chip die er in zit en bij het loket betaal je daar boven op ook nog eens servicekosten. Alsof het nog treinkaartje zelf nog niet duur genoeg is… Nee als je regelmatig met de trein reist in Nederland op de normale manier ben je een ‘dief van eigen portemonnee’ Dat is echt geen leuke hobby voor je beurs. Kom hieronder meer te weten over goedkope treinkaartjes kopen en natuurlijk waar!

Bekijk hier meer over treinkaartjes online kopen >>

Lees verder over de:

Goedkope treinkaartjes kopen online:

Reizen met de trein is een dure aangelegenheid in Nederland. Voor kleine stukken ben je al gauw een tientje lichter en voor langere rijzen een paar Goedkope treinkaartjes kopentientjes. Vroeger was NS een ‘staatsbedrijf’ en waren de treinreizen goed te betalen. Hoe anders is dat vandaag de dag! Je schrikt je eigen bijna te pletter als je ziet wat een normale treinreis kost. Zwart reizen is ook geen optie want de boetes zijn ontzettend duur. Deze bedraagt tegenwoordig 50 euro plus de kosten van de treinreis en administratiekosten. Dat is dus geen goede optie!

Wat wel een goedkope optie is om je ‘treinkaartjes online te bestellen’. De Nederlandse Spoorwegen stunten vroeger al met de ‘tienertour’ tegenwoordig heb je veel meer van dit soort kaartjes alleen dan voor volwassenen. ‘Goedkope treinkaartjes kopen doe je via internet’. Zeker wanneer je een lange afstand moet overbruggen bespaar je hier veel geld mee.

Goedkope treinkaartjes kopen 2019:

Voor 2019 de goedkopere treinkaartjes kopen en wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Zo kan je online treinkaartjes tegenwoordig kopen. Klik op één van de blauwe links om de treinkaartjes te bestellen, voor bijvoorbeeld de NSInternational.

Bekijk hier alles over de goedkope treintickets >>

Meer informatie over treinkaartjes:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *