Kriskras door heel Nederland voor een kleine prijs! Zie meer van Nederland met de NS!
Goedkope dagkaart NSWie kent het niet: het gevoel dat je op één en dezelfde dag graag rustig zou willen opstaan om vervolgens te ontbijten met een verse Limburgse vlaai ergens in het rustieke Limburg, te lunchen met een verse Bossche bol op een terras in het historische centrum van Den Bosch, op blote voeten te struinen door de rustige deining van de Noordzee terwijl je geniet van de ondergaande zon om de dag net zo vredig af te sluiten als dat deze begon en tussendoor ook nog even die ene expositie meepakken in één van de vele musea van Amsterdam? Bekijk hieronder meer over een goedkope dagkaart bij de NS.

Ondanks dat iedereen dit gevoel kent, zullen er maar weinig mensen zijn die dit gevoel weleens om hebben gezet in daden wegens allerlei praktische bezwaren. Maar nu is er de oplossing: gooi die praktische bezwaren overboord en begin met het luisteren naar je gevoel met de verschillende NS-dagkaarten!

Bekijk hier meer over goedkope treinkaarten >>

Informatie over:

Goedkope dagkaart NS, aanbiedingen en tips:

Goedkoop het hele land door met een NS-dagkaart!

Met een NS-dagkaart kun je goedkoop en gemakkelijk 1 hele dag onbeperkt reizen door heel Nederland met de NS! Er bestaan verschillende soorten NS-dagkaarten die om de paar maanden in beperkte oplage worden uitgegeven door enkele van de bekendere winkelketens van Nederland. Om jou op weg te helpen bij het vinden van de NS-dagkaart die het beste aansluit op jouw behoeftes hebben wij de beste en meest recente NS-dagkaarten voor jou op een rijtje gezet!

  • HEMA Dagretour NS
    Voor 17,50 euro (bijvoorbeeld) per ticket kan 1 persoon 1 hele dag naar keuze onbeperkt reizen met de NS. Deze NS-dagkaart is ook geldig voor de treinen van Veolia, Arriva, Breng, Syntus en Goedkope dagkaart NSConnexxion. (Goedkope dagkaart NS tip)
  • Kruidvat Dagkaart Weekend NS
    Deze NS-dagkaart kost 14 euro (bijvoorbeeld) waarvoor 1 persoon 1 hele zaterdag of zondag naar keuze onbeperkt door heel Nederland kan reizen met de NS.
  • La Place Dagretour NS
    Met de La Place Dagretour kies je op een dag naar keuze voor 19 euro per ticket een vertrek- en eindstation (dit kan ieder station in Nederland zijn) waartussen je gedurende de gehele dag vrijelijk kunt reizen. Daarnaast mag je op de uitgekozen dag gratis lunchen bij La Place! (Goedkope dagkaart NS tip)

Treinkaartjes aanbiedingen:

Van plan om een aanbieding mee te pakken wanneer je treinkaartjes wilt gaan kopen? Bekijk dan de aanbiedingen door op één van de blauwe links te klikken. Veel plezier met het uitzoeken van een reis.

Bekijk hier de goedkope Internationale treinkaartjes >>

Meer informatie over treinkaartjes:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *