Goedkoop treinkaartje? Pak een aanbieding mee!
Goedkoop treinkaartjeReizen met de trein kan leuk en ontspannend zijn, maar het wordt nog leuker als de kosten voor dit treinritje niet zo hoog zijn. Welke mogelijkheden zijn er om aan een goedkoop treinkaartje te komen? Je kan op zoek gaan naar incidentele aanbiedingen. Maar je kan ook rekening houden met het tijdstip van reizen, bijvoorbeeld, zodat je gebruik kan maken van een ander soort kaartje. Kom hieronder nog veel meer te weten over een goedkoop treinkaartje kopen.

Bekijk hier de goedkope treinkaartjes >>

Op zoek naar goedkope treinkaartjes?

Goedkope aanbiedingen.
Je kent ze vast wel. Supermarkten of producten die spaaracties hebben voor een leuk dagje uit met de trein. Vaak zit hier de bestemming ook al bij in begrepen. De moeite waard om in de gaten te houden, want het scheelt echt enorm. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om bij sommige winkels en andere bedrijven in een bepaalde periode goedkoop een dagkaart te kopen. De HEMA, La Place of het Kruidvat hebben bijvoorbeeld met enige regelmaat zo’n actie.

Vaste kortingen
De NS biedt ook kortingen aan. Deze kortingen zijn dus niet incidenteel en daar kan je dus altijd gebruik van maken. Koop je een treinkaartje? Let dan dus goed op of er een goedkopere mogelijkheid is. Hierbij kan je denken aan:

  • Reizen met dalkorting, door een abonnement Dal Voordeel aan te schaffen.
  • Online kopen (scheelt 1 euro)
  • Met een groep vanaf vier personen kiezen voor een NS groepsretour
  • Reis samen met een persoon die een abonnement heeft. Dit kan je een korting opleveren tot wel 40%
  • Als senior koop je beter een abonnement. Hierbij krijg je seniorenkorting, op een gewoon treinkaartje niet.
  • Kinderen tot drie jaar reizen gratis mee! Kinderen tot elf jaar kunnen gratis met je mee als er een Kids Vrij Abonnement gekocht wordt.

Goedkoop treinkaartje naar Parijs:

Van plan om naar het prachtige Parijs te gaan? Dan is het wellicht aan te raden om de mogelijkheden per trein te bekijken, zo ook de prijzen van een treinkaartje. Als je op zoek bent naar een goedkoop treinkaartje voor Parijs (trein naar Parijs) dan is het handig om de mogelijkheden allemaal te bekijken bij de specialist. Klik op één van de links om alle mogelijkheden te bekijken. Veel plezier met het uitzoeken van een unieke reis naar Parijs.

Bekijk hier de goedkope treinkaartjes naar Parijs >>

Meer informatie over treinkaartjes:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *