Goedkoop treinkaartjes scoren doe je zo!
Goedkoop treinkaartje kopenIedereen reist wel eens met de trein. Iedereen weet dus ook dat de prijzen voor een kaartje soms flink op kunnen lopen. Met de trein gaan is dan wel openbaar vervoer, het is best prijzig. Het is dan ook handig om op bepaalde acties te letten, zodat je goedkoop een treinkaartje kan kopen en kan genieten van de trein. Hieronder kom je nog veel meer te weten over een goedkoop treinkaartje kopen. Ook heb je de mogelijkheid om tips achter te laten op deze pagina, bijvoorbeeld als je ergens een goedkoop treinkaartje gevonden hebt en je dit wilt delen met anderen.

Als je bijvoorbeeld een dagje uit gaat, bijvoorbeeld naar het pretpark de Efteling, dan kan het ook handig zijn om naar treinkaartjes te kijken. Vaak kan het wat drukker op de wegen er naartoe zijn. Bij de Efteling heb je trouwens vele leuke attracties die je kunt ervaren. Maar ook kan het handig zijn om goedkope treinkaartjes aan te schaffen als je naar het buitenland wilt gaan, bijvoorbeeld een weekendje Parijs.

Bekijk hier de goedkope treinkaartjes >>

Meer info:

Goedkoop treinkaartje kopen, waar?

De NS heeft vaak acties waarbij ze goedkoop treinkaartjes aanbieden, of speciale acties hebben waardoor je met een beetje puzzelen goedkoop met de trein kan reizen. Zo heeft de NS bijvoorbeeld acties als:

  • De dagkaart.
    De dagkaart -de naam zegt het al- is een kaart waarmee je een dag onbeperkt met de trein kunt reizen. Dit biedt natuurlijk tal van mogelijkheden. Zo kan je de hele dag de leukste plekjes van Nederland ontdekken, maar ook naar een verre stad gaan waar je normaal niet naar toe zou gaan. De dagkaart legt 24 uur lang alle mogelijkheden voor je open.
  • Meereizen.
    Soms heeft de NS ook acties waarbij iemand gratis, of heel goedkoop met je mee kan reizen. Erg leuk natuurlijk, want dan kan je samen met de trein gaan! Dit soort acties zijn vooral handig als je al een plan hebt met zijn tweetjes, dus wanneer je een dagje weg gaat of winkelen. Je kunt eventueel nog de kosten delen om zo allebei goedkoop uit te zijn.
  • Korting.
    Het is altijd verstandig om goed op te letten of je niet altijd korting krijgt. (Kleine) kinderen en ouderen krijgen vaak op veel dingen korting, dus ook wel op trein reizen! Hele kleine kinderen kunnen vaak zelfs gratis meereizen.

Goedkoop treinkaartje kopen bij de Hema?

Soms zijn er acties bij de Hema, het is daarom handig om de website in de gaten te houden en om met enige regelmaat te checken op het internet of er bij de Hema treinkaartjes acties zijn. Let ook op de data.

Meer informatie over treinkaartjes:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *