Goedkoop met de trein? Op deze pagina kom je nog veel meer te weten over het goedkoop reizen met de trein.
Goedkoop met de treinEen dagje er lekker tussenuit met de trein? Dat kan en ook nog eens spotgoedkoop. Treintickets zijn voor de volle prijs nog aan de dure kant. Maar wist je dat er genoeg opties zijn om voordelig op reis te kunnen gaan met de trein? Hier zijn een paar voorbeelden hoe je flink kunt besparen op je treinreis. Lees hieronder enkele leuke tips om goedkoop met de trein te gaan reizen. Door op één van de links te klikken kan je goedkoop met de trein reizen, soms zijn er ook nog extra acties gaande.

Bekijk hier de goedkope treinkaartjes >>

Meer informatie:

Goedkoop met de trein, enkele tips:

  • Abonnementen NS

Wanneer je vaker met het openbaar vervoer reist is een abonnement zo gek nog niet. Een daluurvoordeelkaart laat je in de daluren voor een gereduceerd tarief reizen. Of kies voor weekendvrij abonnement. Hiermee reis je gratis in het weekend en is maandelijks opzegbaar. De kosten van een abonnement reis je er vaak al snel uit.

  • NS acties

Houd de website van de NS in de gaten. Zij bieden veel leuke acties aan. Zo kun je bijvoorbeeld een trein en overnachting in een stad aanschaffen voor een voordelige prijs. Of wat dacht je van een reis plus een high tea? De site van de NS heeft een groot aanbod aan zulke leuke acties.

  • Winkelacties NS

Niet alleen bij de NS kun je genieten van leuke treinreisacties, ook in verschillende winkels kun je goedkope treinkaartjes aanschaffen. Houd hiervoor de laatste acties en aanbiedingen van de winkels goed in de gaten. Zo kun je bijvoorbeeld bij de Albert Heijn, Kruitvat of Hema vaak een leuke treinactie kopen. Het reizen met de trein hoeft helemaal niet duur te zijn, het is een kwestie van acties in de gaten houden of kiezen voor een abonnement. Voordelig reizen was nog nooit zo makkelijk.

Goedkoop met de trein naar Parijs?

Ben je van plan om naar Parijs te gaan met de trein? Welke mogelijkheden zijn er allemaal om goedkoop met de trein naar Parijs te gaan? Kom meer te weten over de treinkaartjes (trein naar Parijs tickets) door op één van de blauwe links te klikken.

Bekijk hier de treinkaartjes voor Parijs >>

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *