Actie dagkaart NS! Alles over de acties die er bij de NS zijn op het gebied van dagkaarten.
Actie dagkaart NSReizen met de trein is in Nederland vrijwel onbetaalbaar geworden. Dit geldt tenminste voor een groot gedeelte van de Nederlanders… De prijzen rijzen de pan uit! Waar de NS deze prijzen op heeft gebaseerd is voor iedereen een raadsel. Een treinkaartje van Eindhoven naar Amsterdam kost tegenwoordig zo’n 40 euro oftewel bijna 90 gulden. Daar koop je een mooie broek voor of je met zijn tweetjes uitgebreid voor uit eten. Het is te gek voor woorden! Bekijk hieronder meer over een actie dagkaart NS.

Bekijk hier de acties voor 2019 >>

Lees verder over:

Een dagkaart actie bij de NS.

Voor menig Nederlander is de treinreis, zeker op lange termijn niet te betalen. Of je moet reizen met pijn in je hart/portemonnee. Reizen met een OV-chipkaart is hartstikke duur en het kopen van een los kaartje nog duurder. Zo moet je tegenwoordig één euro extra betalen voor de “chip” die in het kaartje zit verwerkt. Belachelijk! Wanneer je een lange afstand moet overbruggen kan je het beste kiezen voor een actie van de NS zoals een “dagkaart actie”.

Actie dagkaart NSWaarom zou je onnodig veel betalen voor de trein? Wanneer je zoekt op de laatste acties van de dagkaarten van NS dan haal je daar zeker je voordeel mee. Tenzij je de Nederlandse Spoorwegen nog meer geld in het laatje gunt doe je hier zeker goed aan. Het is zonde om te veel te betalen voor je treinkaartje. Dit hoeft niet duur te zijn. Regelmatig bieden de Nederlandse Spoorwegen een “actie dagkaart” aan. Zo kun je bijvoorbeeld voor nog geen 2 tientjes de hele dag heel Nederland doorreizen, van Maastricht tot aan Groningen zonder gedoe. Ben dus geen dief van eigen portemonnee!

Actie dagkaarten:

Wil je meer te weten komen over de dagkaartjes acties bij de NS dan kan je op één van de links klikken. Hieronder zijn enkele andere pagina’s te vinden over treinkaartjes. Veel plezier met het uitzoeken van een dagkaart actie en pak een aanbieding mee als die er is!

Bekijk hier alles over het kopen van goedkope treinkaartjes >>

Meer pagina’s over treinkaartjes:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *